Samen naar een beter klimaat

#atmosfeermakers

Met Zandhoven naar een beter klimaat

Ben jij ook een echte Atmosfeermaker en doe je graag mee?

Zandhoven tekent voor een beter klimaat

De gemeente Zandhoven ondertekende het nieuwe Burgemeestersconvenant: ze engageert zich voor 40% minder CO2-uitstoot tegen 2030. De gemeente betrekt haar inwoners bij de opmaak van het klimaatactieplan.

Schrijf mee aan het klimaatactieplan

Inspireer het bestuur en andere inwoners. Doe nieuwe ideeën op en steek samen de handen uit de mouwen. De gemeente nodigt haar inwoners uit om mee na te denken over acties rond de thema’s groenblauwe netwerken en klimaatbestendige wijken. De sessie vinden plaats in april – mei 2022.

Of je kan meedoen met toekomstige acties. Samen komen we tot een gezonde, verbonden en klimaatvriendelijke gemeente.

in actie

19/04/2022

Groenblauwe netwerken, sessie 1

26/04/2022

Groenblauwe netwerken, sessie 2

04/05/2022

Klimaatbestendige wijken, sessie 1

10/05/2022

Klimaatbestendige wijken, sessie 2

Sessies klimaatactieplan Zandhoven

Als inwoner van Zandhoven kan je meewerken aan het klimaatactieplan van de gemeente. We werken acties uit rond de thema’s ‘omgaan met groen en water’ en ‘klimaatneutrale en -bestendige wijken’. Doe jij mee? 4 sessies in april en mei 2022.

Lees meer

Zandhoven ondertekent Burgemeestersconvenant 2030

De gemeente Zandhoven ondertekende de Burgemeestersconvenant 2030. Ze engageert zich om 40% minder CO2-uitstoot te realiseren tegen 2030 en laat ook inwoners meeschrijven aan concrete klimaatacties.

Lees meer

Contacteer ons

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Gluren bij de buren

Denk mee in Essen!

Als inwoner van Essen kan je meewerken aan het klimaatactieplan van de gemeente. We werken acties uit rond de thema’s omgaan met groen en water en klimaatneutrale en -bestendige wijken. Er zijn 4 sessies in maart en april 2022. Doe jij mee?

Lees meer

Duurzaamheidscafé in Rumst

Bedrijfsfietsen in plaats van bedrijfswagens, gedeelde tuinen, publieke moestuinen, een uitleendienst voor fietsen, … De inwoners van Rumst hebben veel goede ideeën om de CO2-uitstoot in de gemeente tegen te gaan. Dat werd duidelijk op het duurzaamheidscafé op 23 maart.

Lees meer

Sessies Groener Schilde 

Om Schilde groener en nog mooier te maken, hebben we ook jou nodig! Waarom? Om de plekjes in Schilde te benoemen waar het nog beter kan. Om de hoofden bij elkaar te steken om verrassende ideeën te bedenken. En om samen te werken aan een klimaatvriendelijkere gemeente. Data: 6 en 10 maart 2022.

Lees meer