Samen naar een beter klimaat

#atmosfeermakers

Naar een beter klimaat in Mortsel

In Mortsel engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan.

Deze Atmosfeermakers van Mortsel zetten alvast hun schouders onder één actie: Tuinstraten.

Inspirerende acties in Mortsel

Tuinstraten

De Atmosfeermakers van Mortsel willen hun stad groener maken door van straten tuinstraten te maken. Deze actie kadert in het inwonerstraject van het Burgemeestersconvenant.

Lees meer

Klimaatplan Mortsel

Inwoners van Mortsel konden meeschrijven aan het gemeentelijk klimaatplan. Dit participatietraject kaderde in het Burgemeestersconvenant. De gemeente engageert zich om 40% minder CO2-uitstoot te realiseren tegen 2030.

Lees meer

Ben jij ook een Atmosfeermaker?

Contacteer ons

Gluren bij de buren

Materialen en toestellen delen in Boechout

Atmosfeermakers van Boechout zetten hun buren aan om toestellen en gereedschappen aan elkaar uit te lenen én richten een deeldepot op.

Lees meer

Wandeling langs Kapellens schoonste voortuinen

De Atmosfeermakers van Kapellen stippelen een wandeling uit langs Kapellens schoonste voortuinen met de nodige info, tips en foto’s. Deze actie kadert in het inwonerstraject van het Burgemeestersconvenant.

Lees meer

Repaircafé Schelle

Knoop van je hemd, rits kapot, koffiezet stuk, computer ontploft, … Kom naar het Repair Café op 22 april, 10-16 uur, gemeentehuis Schelle.

Lees meer