Samen naar een beter klimaat

#atmosfeermakers

Met Boom naar een beter klimaat

Ben jij ook een echte Atmosfeermaker en doe je graag mee?

Werken aan het klimaat van morgen, start vandaag. De gemeente Boom ondertekende het burgemeestersconvenant 2030. We gaan de uitdaging aan om tegen 2030 de CO2-uitstoot met 40% te verminderen. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Als inwoner van Boom kan je meeschrijven aan het klimaatactieplan van de gemeente. We kunnen jouw inbreng gebruiken! Je kan mee acties uitdenken over de thema’s lokale en circulaire consumptie en water en groen in de gemeente. Avansa begeleidt het traject.

in actie

24/03/2022

Lokaal kopen en consuminderen, sessie 1

31/03/2022

Lokaal kopen en consuminderen, sessie 2

28/04/2022

Groen en water, sessie 1

05/05/2022

Groen en water, sessie 2

Groepssessies Boom

Als inwoner van Boom kan je meeschrijven aan het klimaatactieplan van de gemeente. We kunnen jouw inbreng gebruiken over de thema’s lokale en circulaire consumptie en water en groen in de gemeente. Je kan je inschrijven voor 4 sessies van eind maart tot begin mei.

Lees meer

Boom ondertekent Burgemeestersconvenant 2030

De gemeente Boom ondertekende de Burgemeestersconvenant 2030. Ze engageert zich om 40% minder CO2-uitstoot te realiseren tegen 2030 en laat ook inwoners meeschrijven aan concrete klimaatacties.

Lees meer

Contacteer ons

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Gluren bij de buren

Denkavonden Schelle

Schrijf mee aan het klimaatactieplan van Schelle in het voorjaar 2022! We werken acties uit rond de thema’s lokale economie, groen en water, hernieuwbare stroom en mobiliteit. Inschrijven kan per thema.

Lees meer

Sessies Groener Schilde 

Om Schilde groener en nog mooier te maken, hebben we ook jou nodig! Waarom? Om de plekjes in Schilde te benoemen waar het nog beter kan. Om de hoofden bij elkaar te steken om verrassende ideeën te bedenken. En om samen te werken aan een klimaatvriendelijkere gemeente. Data: 6 en 10 maart 2022.

Lees meer

Denk mee in Essen!

Als inwoner van Essen kan je meewerken aan het klimaatactieplan van de gemeente. We werken acties uit rond de thema’s omgaan met groen en water en klimaatneutrale en -bestendige wijken. Er zijn 4 sessies in maart en april 2022. Doe jij mee?

Lees meer