Archieven: Gemeente

Zandhoven

Zandhoven gemeentehuis Zandhoven

In Zandhoven engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. De inwoners zetten hun schouders alvast onder één actie: de ontharding van een pleintje.

Boom

Boom brug in Boom

In Boom engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. De Atmosfeermakers in Boom gingen alvast al voor één actie: meer bomen in Boom!

Essen

Essen essen

In Essen engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. Deze Atmosfeermakers in Essen deden een aanzet  om een stukje openbare ruimte in Essen te ontharden en te vergroenen.

Rumst

Rumst fietsbrug in Rumst

In Rumst engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. De inwoners werkten alvast één actie concreet uit: een ‘gevaarlijke verkeerspunten fietstocht’. Samen komen we tot een gezonde, verbonden en klimaatvriendelijke gemeente.  

Schelle

Schelle kerktoren Schelle

In Schelle engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. Deze Atmosfeermakers van Schelle werkten alvast één actie concreet uit: een aantrekkelijke milieubeurs organiseren.

Mortsel

Mortsel

In Mortsel engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. Deze Atmosfeermakers van Mortsel zetten alvast hun schouders onder één actie: Tuinstraten.

Ranst

Ranst

In Ranst engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. Deze Atmosfeermakers van Ranst gingen alvast met één klimaatactie van start: egelpoortjes promoten in de tuinen van inwoners, als leuke insteek naar een meer biodiverse tuin. In Ranst […]

Schilde

Schilde kaart Schilde

In Kapellen engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. Deze Atmosfeermakers van Schilde gingen alvast aan de slag met één actie: biodiverse tuinen promoten. Bezoek ook Atmosfeermakers op de website van de gemeente Schilde.

Brasschaat

Brasschaat pop-upbos

In Brasschaat engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. De Atmosfeermakers in Boom dachten ook een communicatiecampagne uit over goed waterbeheer en ontharden. Want dat kan ook in de eigen tuin.  

Kapellen

Kapellen

In Kapellen engageerden inwoners zich op vraag van de gemeente om na te denken over klimaatacties. Een aantal van die acties werden opgenomen in het gemeentelijk klimaatplan. De inwoners werkten al twee acties uit: een wandeling langs Kapellens schoonste voortuinen en de promotie van herbruikbare brood- en fruitzakken. Ook de gemeente zelf werkte op basis […]