Samen naar een beter klimaat

#atmosfeermakers

Klimaatwandeling Hemiksem

Avansa zoekt samen met de gemeente Hemiksem naar enthousiaste inwoners die mee willen werken aan een klimaatvriendelijke gemeente. Ontdek waar de mogelijkheden en uitdagingen liggen voor Hemiksem via de klimaatwandeling (5 km).


De klimaatverandering heeft een impact op iedereen en iedereen heeft een impact op de klimaatverandering. Met concrete acties willen we daar samen iets aan doen! Van zodra de coronaomstandigheden het toelaten, brengen we geïnteresseerde inwoners samen om acties uit te werken rond de thema’s water, mobiliteit, energie en kringloopeconomie.

Ondertussen nodigen we jou en je bubbel alvast uit voor een klimaatwandeling. Deze wandeling van 5 km brengt je bij 5 knooppunten in Hemiksem. Je kan de wandeling op elk knooppunt starten, afhankelijk van waar je woont. Bij ieder knooppunt hoort een klimaatweetje en een vraag die zich richt tot jou, als inwoner van Hemiksem.

De antwoorden op die vragen kan je achteraan op de gedrukte wandelfolder invullen en in de brievenbus steken van het buurthuis (Parklaan 72) of van de bibliotheek. Kreeg je geen folder in de bus, dan vind je de wandeling met antwoordformulier digitaal via de QR-code of op de Facebookpagina “KlimaatHemiksem”.